als vaardigheden, inspiratie en scheppingsdrang samenvallen

when skills, inspiration and desire to create come together

Lessen 

Schilderen

In mijn atelier geef ik naast tekenlessen ook acryl schilderlessen, pastel schilderlessen, olieverfschilderlessen en aquarel schilderlessen. De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 personen, waardoor de persoonlijke aandacht gewaarborgd blijft. Naast onderricht in verschillende technieken (ook op verschillende ondergronden) geef ik ook aandacht aan kleurenleer, kleuren mengen en compositieleer. Diegenen die hun creativiteit verder willen ontwikkelen geef ik opdrachten. Eigen ideeën uitwerken is natuurlijk ook mogelijk. Verder zet ik regelmatig (voor wie wil) stillevens of bloemen neer. Ik geef les aan zowel beginners als gevorderden. Deze cursussen bestaan uit 10 tot 12 lessen (ruim twee uur per les) en de kosten bedragen €12,- per persoon per les (exclusief verf en andere benodigdheden) inclusief koffie en/of thee. De cursussen starten begin oktober en half januari.
Ook heb ik 17 jaar acryl/pastel/olie/teken/aquarel schilderles aan de volksuniversiteit, helaas bestaat deze niet meer.

Programma  voorjaar 2024:

Atelier: Woensdagmiddag(om de week, even weken, vanaf half januari) van 13.30 - 15.30 uur; Maandagmiddag en dinsdagmiddag van 13.30 - 15.30 uur; Dinsdagavond (even weken vanaf half januari) om de week van 19.30 tot 21.30 uur; Woensdagavond (oneven weken) om de week van 19.30 tot 21.30 uur om de week. Op dinsdagochtend zijn er nog een plekken vrij en op maandagmiddag kunnen er nog een paar leerlingen bij en op de woensdagmiddag, dinsdagavond en woensdagavond kunnen er ook nog leerlingen bij. 


Workshops schilderen in het atelier zijn mogelijk tot max. 10 mensen. Mail s.v.p. voor meer info. Workshops met papier zijn ook mogelijk. En workshops sieraden maken met gekleurd koperdraad (of zilverdraad).Het adres van mijn atelier is
Wetering-oost 56, 8363 TK, Wetering


terug naar boven

top of page

e-mail :art@ daniellebroekhuizen-mazzola.com