Welkom

e-mail :art@daniellebroekhuizen-mazzola.com

Mijn schilderijen en papier objecten zijn surrealistisch van aard. Naast een zekere mate van lichtvoetigheid in de benadering van het onderwerp, zoek ik veelal naar rust en harmonie in de gekozen kleuren. Ik laat mij vooral inspireren door het dagelijkse leven en werk graag met themaís. Het liefst heb ik dat mijn werk mensen inspireert en tot nadenken aanzet.
Mijn pastels hebben een meer expressieve /abstracte achtergrond, waarin ik het gekozen onderwerp - meestal mens of dier - op realistische wijze tot leven probeer te brengen. Ook maak ik objecten van papier (machť) , houtzaagsel en digitale kunst.
Na ongeveer 15 jaren schilderlessen, tekenlessen en workshops bij verschillende kunstenaars gevolgd te hebben in de meest uiteenlopende technieken (o.a. model, portret, aquarel, acryl, fresco, bladgoud), ben ik zelf gaan les geven en exposeren (vanaf 2000).
Ik geef tekencursussen, acryl-, olie- en aquarelverf schilderlessen, pastel schilderlessen (o.a. Aan de Volksuniversiteit Meppel/ Steenwijkland en in mijn atelier) en workshops. Daarnaast maak ik werk in opdracht (voornamelijk portretten).
Ik ben lid van ďKunstkring SteenwijkĒ en van ďKunstroute OverijsselĒ. Mijn atelier is in de zomermaanden vaak op zaterdag- en zondagmiddag en het hele jaar door na afspraak open voor bezoekers.
Voor prijzen en nadere informatie art@daniellebroekhuizen-mazzola.com .
Opgemerkt dient te worden, dat van de hierna getoonde werken meerdere in eigendom zijn van derden.
Op You Tube is een filmpje van mijn atelier te zien.